Back to top

Convertir els patis de les Escoles Bressol de Reus en jardins artístics

L’Escola Bressol Municipal El Marfull ha començat una prova pilot amb la voluntat que els nens i nenes de 0 a 3 anys puguin explorar les diferents disciplines artístiques.

"Jardins artístics" és el nou projecte que ha impulsat l'Escola Bressol Municipal El Marfull amb la voluntat que els infants des de ben petits coneguin les arts escèniques combinant la imaginació, el cos, la dansa i la veu. La finalitat del projecte, tal com ha explicat el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Reus, és "millorar i reflexionar en la pràctica educativa i explorar diferents disciplines artístiques amb tres pilars bàsics interrelacionats: l'entorn natural, la música i l'art".

Un espai sensorial i de convivència

En total es realitzaran 8 sessions de 40 minuts que es duran a terme un cop al mes, que van començar a l'octubre i s'allargaran fins al mes de maig. Es tracta d'un espai de convivència i sensorial amb disciplines com la música, el teatre o la dansa on els infants decidiran que és el que passa.

Una forma de reivindicar aquesta etapa en l'educació dels nens i nenes, perquè ja tenen les inquietuds de descobrir l'entorn natural i l'art. El projecte es troba de moment en fase experimental, tot i que la voluntat és que més endavant s'estengui a la resta d'escoles bressol de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades