Back to top

Convoquen una segona mobilització l'11-S a Reus

L’Esquerra Independentista del Camp organitza una concentració el dia de la Diada Nacional a la plaça Anton Borrell. També anuncien que la tradicional marxa de torxes del dia 10 de serà estàtica.

L'Esquerra Independentista ha organitzat una segona mobilització a Reus per l'11-S. Després de conèixer les intencions de l'ANC, Òmnium Cultural i l'AMI de fer un acte al passeig Misericòrdia la tarda de divendres vinent, ara són les organitzacions que engloben l'EIC qui també anuncien actes per la Diada Nacional. 

Concretament, el dia 11, la manifestació unitària que té tradicionalment Reus com escenari al Camp de Tarragona, es convertirà en una concentració i un acte polític que comptarà amb actuacions musicals i que tindrà lloc a les 19.30 h a la plaça d'Anton Borrell. L'acte, segons explica l'EIC en un comunicat, "comptarà amb totes les mesures sanitàries pertinents, es limitarà l'espai i l'accés, serà obligatori mantenir una distància mínima de dos metres i l'ús de la mascareta". Asseguren que s'han demanat permisos i que es resta a l'espera de rebre la confirmació per part del departament d'Interior de la Generalitat. 

Marxa de torxes estàtica

A més, el dia 10 de setembre, la tradicional marxa de torxes del vespre es farà una ofrena floral a la plaça del Baluard acompanyada de la lectura d'un manifest. 

Tot plegat per adaptar aquests tradicionals actes de la Diada Nacional a la COVID-19 i a les mesures de seguretat exigides per les autoritats. Asseguren que entomen "el compromís ferm d'organitzar-se i reinventar noves formes de lluita que garanteixin les mesures sanitàries recomanades pels professionals". A Barcelona també està previst que l'Esquerra Independentista faci una mobilització estàtica al passatge Lluís Companys. 

Paraules clau:

Notícies relacionades