Back to top

Convoquen una vaga general per al 18 d'octubre

La Intersindical CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya han oficialitzat la convocatòria de vaga general per aquest pròxim divendres. L'aturada està convocada per "recuperar els drets civils i les llibertats" i no compta amb el suport dels grans sindicats, la UGT i Comissions Obreres.
vaga intersindical

Els sindicats independentsites han ratificat la convocatòria de vaga per aquest pròxim divendres 18 d'octubre. La Intersindical CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya havien fet un preavís de vaga general, primer per al passat 11 d'octubre i després per al dia 18, tot esperant la sentència contra els líders del procés. 

Tot i que la convocatòria se centra en les llibertats i els drets, a les portes d'unes eleccions generals, a ningú se li escapa que els moviments independentistes i de defensa de la democràcia aprofitaran l'avinentesa per rebutjar, de nou, la sentència del Tribunal Suprem que ha condemnat a 100 anys de presó els polítics independentistes. 

A Reus, la CUP ha reclamat, precisament, que el govern municipal aturi la seva activitat i se sumi a les protestas que s'esperen generalitzades. 

Paraules clau:

Notícies relacionades