Back to top

Cop d'autoritat del Reddis

Els roigs-i-negres van imposar-se al Cambrils Unió (3-2) i continuaran com a líders de la fase d'ascens una setmana més.

El Reddis continua sumant de tres en tres a la fase d'ascens. Els de Marc Carrasco van superar el Cambrils Unió a l'Estadi Municipal, per un ajustat 3 a 2. Xavi Jaime va avançar als roigs-i-negres a la mitja hora de joc amb un fort xut en el qual el porter visitant no va poder fer res. El domini local es va fer palès abans del descans, quan Erik González va fer el segon gràcies a una rematada de cap a la sortida d'un córner.

Només començar la segona part, Nico Díaz va fer el tercer amb un xut creuat que semblava que deixava el partit dat i beneit, però no va ser així. Els visitants van reaccionar i van retallar les distàncies des del punt de penal mitjançant Marc Benito. Ja a les acaballes del partit, Álex Íkaro va fer el definitiu 3 a 2 amb un xut des de fora de l'àrea.

Amb aquesta victòria, el Reddis continua liderant el grup d'ascens amb 10 punts, tres per sobre del Cambrils Unió i a quatre del Tortosa, primer equip que es quedaria sense la promoció a la Primera Catalana.

Paraules clau:

Notícies relacionades