Back to top

Un cop més, Reus i circ van plegats

La companyia Los Barlou ha donat el tret de sortida a la segona edició del cicle Circ Llunar, aquest diumenge al matí, a l'espai de La Palma de Reus.

La Palma de Reus ha acollit aquest diumenge al matí l'espectacle inaugural de la segona edició del Circ Llunar, a càrrec de la companyia salouenca Los Barlou. La funció, gratuïta amb reserva prèvia, ha combregat un bon grapat de famílies amb ganes de riure i gaudir del circ de proximitat.
 
En aquest cas, 'Set up' recreava el muntatge d'un espectacle d'humor, amb uns protagonistes molt despistats i amb certes dificultats per arribar a temps a la presentació del seu número. Tot plegat en una combinació de comèdia i tècniques de malabarisme, monociclisme, màgia i equilibrisme

Els seus protagonistes s'han mostrat il·lusionats i contents d'encetar la nova temporada del format en un lloc emblemàtic de la ciutat, com és l'espai de La Palma, i amb més d'una seixantena d'assistents a la banda del públic. També, han demanat la consolidació de més projectes de circ al territori i la destinació de més recursos als productes artístics locals.

Circ Llunar Los Barlou

La programació del Circ Llunar s'allargarà durant tot el 2022, amb un espectacle mensual. El proper serà el diumenge 27 de març a càrrec de la companyia La Trena.

Paraules clau:

Notícies relacionades