Back to top

Cornudella segueix a l'espera d'un caixer automàtic al poble

Ja fa més d'un any que el municipi de Cornudella de Montsant es va quedar sense caixer automàtic sobtadament. Actualment l'Ajuntament del poble segueix mantenint contacte amb el banc Santander per a tenir-ne un de nou a finals d'any.
Cornudella segueix a l'espera d'un caixer automàtic al poble

Fa més d'un any que Cornudella de Montsant es va quedar sense caixer automàtic. La sucursal de BBVA, per sorpresa, va tancar per rescissió del contracte de lloguer del local que ocupaven.

A dia d'avui l'Ajuntament de Cornudella segueix mantenint contacte amb Santander, entitat que compta amb un agent col·laborador al poble que proporciona efectiu en horaris concertats. Es vetlla per tenir de nou però, a finals d'any, un caixer.

Segons s'afirma des del consistori, una altra possibilitat seria fer un conveni amb la diputació, La Caixa i l'Ajuntament per a buscar un edifici públic apte per a la instal·lació d'un caixer.

El municipi rep molts turistes i no comptar amb un caixer és perjudicant, ja que qui ve de fora desconeix la situació i el lloc més proper per extreure diners és a les Borges del Camp, a vint quilòmetres. La gent de la zona, però, quan visita el poble ja ho fa amb efectiu a sobre.

Mentre no arriba una solució, a part de l'agent col·laborador de Santander al poble, en la mateixa línia la cooperativa agrícola i un altre intermediari, situat a l'estanc, compleixen la mateixa funció.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades