Back to top

El Cós Blanc rebrà 40.000 visitants en el seu primer cop al passeig Jaume I

Segons el consistori salouenc, la ubicació tradicional del Cós Blanc, el carrer Ciutat de Reus, s'ha quedat petita per aquest esdeveniment, que ha crescut molt en els darrers anys.

L'any salouenc té un esdeveniment especialment marcat en vermell al calendari: el Cós Blanc. Es tracta d'una gran festa del confeti, amb llum, música i color, que tindrà lloc aquest dissabte 3 de febrer, a partir de les 19 h.

Enguany, però, amb un canvi d'ubicació. Fins ara, la festa se celebrava al carrer Ciutat de Reus, una via que s'ha anat quedant petita a mesura que l'esdeveniment ha anat rebent més visitants, any rere any. Per aquest motiu, la desfilada festiva ha estat traslladada al passeig Jaume I, amb l'objectiu de garantir una millora en la seguretat dels participants.

Es calcula que aquest cap de setmana 40.000 persones visitaran Salou per gaudir del Cós Blanc. Un esdeveniment que des del mateix consistori volen anar millorant, de cara al futur, per consolidar-se com una festa referent a escala catalana.

El recorregut d'aquesta edició del Cós Blanc serà: passeig Jaume I, carrer Illes Balears, carrer Major, carrer Girona i passeig Jaume I. Una combinació de carrers que hauria de mantenir-se en les pròximes edicions. 

Paraules clau:

Notícies relacionades