Back to top

Coselva absorbeix la cooperativa de Castellvell del Camp

El primer objectiu de les cooperatives Coselva, de la Selva del Camp, i Agrícola de Castellvell és la inversió de 4 milions d’euros en la construcció d’un nou molí a 2 km de la Selva del Camp, al Mas d’en Víctor

La decisió d'agrupar Coselva i Agrícola de Castellvell, presa divendres passat a ambdues assemblees, es deu a una necessitat de trasllat dels molins, per antiguitat, i, segons indica el gerent de Coselva, Pere Ferré, neix per “fer front als reptes de futur”.

El molí en què es moldran fins a 4 milions de quilos d’olives de la Selva del Camp i Castellvell es trobarà a la zona del Mas d’en Víctor, i ocuparà una extensió de 4 MIL metres quadrats. La tècnica es basa en l’extracció al buit de l’oli, en fred. Així s’assegura que es conservin i no s’alterin els polifenols, àcids i aromes del producte.

De  Castellcoop a Castellcoop 1917

La fusió mantindrà el nom de Coselva, però Pere Ferré ha deixat clar que l’objectiu no és desmantellar la cooperativa de Castellvell. La seva marca continuarà al mercat, però amb un canvi de nom, de Castellcoop passa a Castellcoop 1917, any en què es va fundar la cooperativa.

La unificació, que agruparà a un total de 2.300 socis, serà una realitat a partir del pròxim 1 de setembre, dins de la campanya actual.

Paraules clau:

Notícies relacionades