Back to top

Cotxes nous, les inversions més visibles entre els afortunats de Riudecols

Un més després que el primer premi de la loteria de Nadal toqués a Riudecols, pocs canvis s'han viscut al poble. Els efectes més visibles són que es passegen més cotxes nous pel municipi.

Els veïns de Riudecols expliquen que l'ambient al poble és el mateix que abans que hi caigués la grossa de Nadal. Això sí, amb una mica més d'alegria, que en plena pandèmia ja convé, asseguren. D'altra banda, expliquen que els efectes més visibles entre els afortunats són, sobretot, la compra o renovació de cotxes. També hi ha algú que s'està mirant alguna casa o algun xalet per comprar, afegeixen, però la situació epidemiològica i els confinaments tampoc ajuden a fer tràmits. Així doncs, dels milions d'euros que han anat a parar al poble encara en queden molts per gastar.

Doblement afortunats

La sort a Riudecols va arribar a través de l'empresa Indústries Teixidó, que va ser la responsable de repartir dècims del "gordo" entre els seus treballadors

Es dona la circumstància, però, que diversos habitants de Riudecols han estat agraciats per segon any consecutiu, ja que també van guanyar el "gordo" de Nadal del sorteig del 2019. En aquella ocasió va ser el Cachirulo de Reus qui va repartir la fortuna a través de participacions.

Paraules clau:

Notícies relacionades