Back to top

El CP Alcobendas, un acabat d'ascendit per trencar la mala ratxa

Després de quatre jornades consecutives sense guanyar, el Reus rebrà la visita de l'Alcobendas amb un únic objectiu: guanyar i posar fi a la mala dinàmica de resultats.

La victòria és el millor antídot davant d'una mala ratxa. Amb aquesta premissa, el Reus Deportiu Virginias rebrà un acabat d'ascendir a l'OK Lliga, el Club Patín Alcobendas. Els de Jordi Garcia volen fer-se forts a casa, aconseguint tres punts que els servirien per agafar aire. El porter reusenc Martí Zapater, creu que l'equip està "treballant bé" i que "les victòries acabaran arribant". Els madrilenys compten amb jugadors experimentats a l'OK Lliga, que no posaran les coses fàcils als de Jordi Garcia. Segons apunta Zapater, "serà un partit com els que ens estem trobant fins ara: complicats". 

El rival

Els madrilenys arriben a Reus instal·lats a la dotzena posició de la lliga, amb un bagatge de dues victòries (contra el Girona CH i el CP Calafell) i quatre derrotes (CP Manlleu, CE Lleida Llista, CP Voltregà i Igualada HC). Enguany l'Alcobendas ha ascendit a l'OK Lliga després de dues temporades a la categoria de plata. César Candanedo amb set gols i Íñigo Artacho amb quatre dianes, són els màxims golejadors de l'equip. 

El duel entre el Reus i l'Alcobendas es disputarà aquest dissabte a partir de les 17 h, amb l'arbitratge de Tània Pardo i Gerard Gorina.

Paraules clau:

Notícies relacionades