Back to top

Creen i donen més de 20.000 mascaretes al territori

Es tracta de l'entitat voluntària 'Som el que fem'. Un grup de dues-centes dones que des que va arribar la Covid-19 no han deixat de crear diferents elements de protecció individual.
mascaretes

La manca d'Equips de Protecció Individual (EPI) que hi ha hagut durant la pandèmia ha provocat que moltes persones hagin tornat a agafar les màquines de cosir per crear mascaretes i altres elements de protecció i aportar així el seu granet de sorra.

Entre elles es troba l'entitat voluntària 'Som el que fem'. Un col·lectiu format per dues-centes dones que no han deixat de crear i repartir mascaretes i altres elements de protecció individual entre els centres sanitaris i aquells col·lectius que més ho han necessitat des que la Covid-19 va arribar a casa nostra. De fet, no han parat fins al punt que ja porten més de 20.000 mascaretes entregades.

som logo

Una gran xarxa solidària

A banda de les mascaretes, 'Som el que fem' també han confeccionat bates, davantals i gorres. Això sí, recorden que tot això no hagués estat possible sense el suport i l'ajuda de més d'una vintena d'entitats del territori.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades