Back to top

Crema un pis al centre de Reus

A mig matí, s'ha originat un foc virulent en un edifici del carrer de les Carnisseries Velles que ha atret molts curiosos. Hi ha hagut un ferit per cremades. A hores d'ara, s'estudia l'estat de l'immoble

Aquest matí, al voltant de les 12 del migdia, s'ha declarat un incendi en un segon pis del centre de la Reus, concretament, al carrer de les Carnisseries Velles, a tocar de la plaça del Mercadal. 

Una dona ferida

Una persona ha resultat ferida menys greu a causa del foc i ha estat evacuada a l'Hospital Sant Joan de Reus. Segons expliquen els Bombers a Canal Reus, la persona que es trobava a l'immoble en el moment del foc, ha pogut sortir pel seu propi peu i ha trucat al 112 alertant del foc.

Segons el mateix cos de Bombers, a l'interior del pis no hi hauria ningú més, tot i que aquest extrem encara s'està investigant. Ara, el que quedarà serà analitzar l'estat de l'edifici (el número 3 del carrer de les Carnisseries Velles) per veure si hi ha algun tipus d'afectació estructural. 

Fins al llocs dels fets s'hi han desplaçat, fins a sis dotacions de Bombers. També s'hi han desplaçat patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància i un vehicle del SEM. El foc s'ha pogut estabilitzar ràpidament.

La columna de fum ha estat molt visible des de diversos punts de la ciutat i ha atret molts curiosos. 

incendi carnisseries velles reus

Emissió en directe a Facebook live feta per un testimoni

Imatge i vídeo cedides

Paraules clau:

Notícies relacionades