Back to top

Crema una nau abandonada a Reus

L'incendi ha provocat una gran columna de fum, visible des de molts indrets de la ciutat

ACTUALITZACIÓ 19.00 H

Al voltant de les 19.00 hores, hi quedaven unes 13 dotacions dels Bombers que encara segueixen apagant les flames. El foc està controlat i hi seguiran treballant i remullant la zona fins demà a la matinada. Segons informen, aniran treballant des de fora perquè el sostre s'ha esfondrat i hi ha risc que segueixi enfonsant-se. 

Aquest dimarts, 2 de novembre, al voltant de tres quarts de tres de la tarda, els Bombers han rebut un avís per un incendi al carrer Sant Serapi de Reus. Es tracta d'una antiga impremta que ara estava abandonada. Segons informen fonts dels Mossos a Canal Reus, s'estaria cremant el tercer pis i el terrat. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat unes 15 dotacions dels Bombers, agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana i ambulàncies del SEM. 

Les flames i la columna de fum es poden veure des de diferents punts de la ciutat, fins i tot, les han vist alguns veïns de Castellvell. De moment, es desconeix la causa de l'origen del foc. Els Bombers han tingut problemes per accedir-hi amb els camions perquè es tracta d'un carrer molt estret i han hagut de destrossar la porta a cops de destral per entrat a l'edifici. 

La Guàrdia Urbana demana als veïns dels edificis propers que tanquin les finestres de casa seva

S'esfondra el sostre

Segons i formen els bombers ha col·lapsat totalment el sostre i els forjats. Han activat unitat #GREC per valorar possible risc estructural a l'edifici

Acordonen la zona

Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra han restringit l'accés al carrer i han acordonat tota la zona d'illes de les cases del voltant per seguretat. El carrer de Jovellanos i de Gornals estan tallats totalment des de l'alçada del Camí de Riudoms fins al carrer del Vapor Vell, només hi poden accedir els veïns de la zona. 

Paraules clau:

Notícies relacionades