Back to top

Cremen 9 contenidors en poques hores en diversos punts de Reus

Aquesta matinada hi ha hagut focs en 7 punts de la ciutat. També ha afectat mobiliari d'un bar, arbres i vehicles

Entre la matinada i el matí d'aquest divendres s'han produït focs en set indrets diferents de la ciutat. Els incendis, molt probablement provocats, han cremat un total de 9 contenidors de la brossa, mobiliari d'un bar i han afectat un cotxe, una façana d'un edifici així com arbres i quadres elèctrics.

Cronologia dels focs:

  • 2:00 h - Avinguda del Carrilet - Taula i para-sols d'un bar
  • 2:34 h - Plaça Europa - Un contenidor
  • 6:13 h - Carrer Josep Maria Prous - 1 contenidor
  • 7:03 h - Carrer Ramon J Sender - 1 contenidor i  un cotxe afectat
  • 7:30 h  Carrer Sant Llorenç  - 1 contenidor
  • 9:14 h - Avinguda Jaume Primer - Quatre contenidors. Ha afectat una palmera i un quadre de llums
  • 9:48 h - Carrer Canal - Un contenidor. Ha afectat una façana

Imatge Ivan Compte

Detingut el presumpte autor 

La Guardia Urbana i Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres 20 de maig el presumpte autor de la crema de diversos contenidors que aquesta matinada i matí s’ha produït en diferents punts de la ciutat. La detenció ha estat possible gràcies a la investigació policial que han realitzat de manera conjunta agents d'ambdós cossos.

Els agents han fet un desplegament pels entorns dels barris on s'han produït els incendis i estan inspeccionant les imatges registrades per les càmeres de videovigilància per localitzar i indentificar l'autor dels fets.

El presumpte autor dels fets, un home de 43 anys sense domicili conegut,  ha estat identificat com a sospitós a l'avinguda de  Jaume I, molt a prop del lloc on estava actuant una patrulla de la Guàrdia Urbana i dels Bombers en l'extinció d'uns contenidors. Se li ha localitzat tres encenedors i papers de diari. Davant els indicis, i que s'ha pogut acreditar la seva localització en diversos llocs propers als punts on s'han cremat contenidors, en moments anteriors i posteriors als incendis, se l’ha traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra, on finalment ha quedat detingut.

Paraules clau:

Notícies relacionades