Back to top

In Crescendo porta al Baix Camp el seu nou disc, 'Inesperat'

El grup vocal In Crescendo ha portat aquest diumenge al Teatre Bràvium el seu tercer projecte, Inesperat. El conjunt musical va iniciar la seva trajectòria el 2014, després de guanyar la segona edició del concurs televisiu Oh Happy Day
Grup In Crescendo sobre l'escenari del Teatre Bravium

Inesperat. És el nou disc del grup vocal In Crescendo, un conjunt de joves d'arreu de Catalunya que va iniciar la seva trajectòria després de proclamar-se guanyadors al concurs musical televisiu Oh Happy Day.

En un concert aquest diumenge al Teatre Bravium, han portat el seu nou disc al Baix Camp, destinació que feia 4 anys que el grup no freqüentava.

Els 12 joves sobre l'escenari han volgut mostrar la part invisible de tota programació musical, l'assaig. Així han mostrat a l'auditori com juguen amb l'instrument que porten sempre a sobre, la veu. En el seu nou projecte, hi han volgut transmetre "la innovació, la superació i la creativitat, els motors que els fan avançar".  

Anna Pérez, vocal del grup In Crescendo, considera que els nous temes del disc 'Inesperat' són "cançons molt sentides i uns arranjaments molt complexos", que ha fet el director del conjunt.

L'agrupació manté els 13 membres que van fundar el projecte, tot i les anades i vingudes que s'han anat succeint. Aquest tercer disc neix del premi Espai Ter, un guardó que pretén donar suport a la creació musical dels Països Catalans.

 

 

Paraules clau: