Back to top

Crida de l'Hospital de Reus per donar sang durant l'estiu

Es calcula que entre juliol i agost a Catalunya caldran 40.000 donacions per donar resposta als tractaments dels malalts

Un any més, el Banc de Sang i Teixits fa una crida per recordar que a l’estiu també cal donar sang. Amb el lema “Viu i fes viure” es recorda que, tot i les vacances, els pacients continuen necessitant sang per als seus tractaments. De fet, es calcula que entre juliol i agost a Catalunya caldran 40.000 donacions per donar resposta als tractaments dels malalts.

És per això, que des del Banc de Sang i Teixits s’engega la campanya d’estiu amb un centre de trucades on cares conegudes com la televisiva Ares Teixidó o el Màgic Andreu trucaran donants per agrair-los el seu gest altruista i animar-los a donar sang o plasma. A ells, se sumen persones que han rebut sang, com el Pere Puig (trasplantat de fetge), la Tanit Tubau (malaltia de Crohn) o la Bibiana Fernández (trasplantada de medul·la).

També hi haurà voluntaris que per una o altra raó no poden donar sang i que ajudaran a la donació fent trucades per animar més persones a donar.

El Banc de Sang de l’Hospital, obert durant l’estiu

vine a donar sang

També durant l’estiu el Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Sant Joan de Reus continuarà obert en el seu horari habitual de dimarts a dijous de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 20 h i, abans de marxar de vacances, convidem tothom a donar sang i emportar-se una bossa d’estiu per omplir-la de coses bones. Es pot reservar hora clicant en aquest enllaç.

Paraules clau:

Notícies relacionades