Back to top

Crida a l'optimisme empresarial

La Cambra de Comerç de Reus, juntament amb el Gabinet Ceres i l'Ajuntament de Reus, han presentat el Radar Cambra corresponent al 4t trimestre del 2020. Uns resultats que reflecteixen la visió pessimista del conjunt de l'empresariat del territori.

Des de fa mesos, el color roig protagonitza els Radars Cambra de la Cambra de Comerç de Reus. Amb l'inici del segon trimestre d'aquest 2020, la visió més pessimista de l'empresariat del territori es va començar a deixar veure.

En aquest quart trimestre, es manté el pessimisme, però si mirem cap al futur, els empresaris es mostren més optimistes i fins i tot arriben a veure la situació a un any vista molt millor. Segons el responsable del Gabinet Ceres, Hildebrand Salvat, "les expectatives són millors que les del segon trimestre, però els factors que poden afavorir la sortida de la crisi són diferents".

"No estem ajudant a donar seguretat a la ciutadania i a les empreses"

Per la seva banda, la regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus es manté en aquesta visió optimista. En aquest sentit, el seu regidor Carles Prats denuncia els inputs negatius que se'ls està donant als empresaris i defensa que ara el que necessiten és, justament, missatges optimistes i de seguretat. 

Consulta tot l'estudi

Jaume Fàbrega, nou president del Consell General de Cambres de Catalunya

Un Radar Cambra que arriba 24h després del nomenament del nou president de les Cambres de Comerç de Catalunya. Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona, substitueix Joan Canadell, que va renunciar a la Presidència del Consell per presentar-se a les pròximes eleccions al Parlament.

D'aquesta manera, es trenca amb la tradició que el president de les cambres catalanes l'ocupi un representant de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Paraules clau:

Notícies relacionades