Back to top

Cris Juanico, Ramon Madaula i Beth Rodergas, caps de cartell del Casal Riudomenc

Tot i que des de l'Ajuntament admeten que la pandèmia remet, es vol mantenir el 50% d'aforament al teatre. S'avancen els horaris per tal que la gent es quedi a sopar a Riudoms.

Riudoms torna a programar una temporada de qualitat de teatre i música al Casal Riudomenc. 14 espectacles configuraran el cartell d'aquest curs 21/22. Són tres menys que la temporada passada, però cal tenir en compte que aleshores es van reprogramar tots els actes suspesos per la pandèmia. A més, hi ha la possibilitat de continuar incrementant l'oferta si es confirmen altres actuacions que a hores d'ara s'estan acabant d'enllestir.

Tot i que la pandèmia comença a donar treva, l'Ajuntament ha volgut mantenir l'aforament al 50% i també totes les mesures de seguretat. Ara bé, es vol aprofitar l'empenta cultural per donar solució a la crisi econòmica derivada de la pandèmia, i per això s'han avançat els horaris, per fomentar que la gent que vagi al Casal Riudomenc aprofiti el vespre a Riudoms. 

Es posposa l'aniversari

El Casal Riudomenc havia de celebrar aquest desembre el seu desè aniversari, suspès també per la pandèmia l'any passat. A hores d'ara s'han desplaçat tots els actes al desembre del 2022, esperant que tothom qui ho vulgui pugui gaudir-ne. 

Paraules clau:

Notícies relacionades