Back to top

Crit d'auxili del Banc d'Aliments

La fundació té tensions econòmiques davant l'increment de la seva activitat en els darrers anys. L'elevada edat dels voluntaris els ha obligat a contractar una persona pel magatzem. Organitzen un sopar solidari el pròxim 13 de juliol per recollir diners.
Banc d'Aliments

El Banc d'Aliments de les comarques tarragonines demana ajuda a la ciutadania un cop més. L'increment notable del nombre d'usuaris a les entitats amb les quals col·laboren i l'ingent quantitat d'aliments que gestionen cada dia els ha obligat a contractar un treballador pel magatzem. I és que la gran majoria de voluntaris són gent gran. Per tot plegat els costos se'ls han disparat, i organitzen un sopar solidari el pròxim 13 de juliol a Salou. 

El miracle reusenc

El Banc d'Aliments de les comarques de Tarragona treballa amb prop de 150 entitats de tota la demarcació. La fundació no dona mai menjar a persones físiques, el que fa és repartir aliments entre totes les associacions solidàries del territori que ho sol·liciten. En total permet alimentar 25.000 persones de les comarques tarragonines i les Terres de l'Ebre. Persones que tenen problemes econòmics o que es troben en risc d'exclusió social.

Segons els responsables del Banc d'Aliments, cada dia es mobilitzen fins a 10 tones de menjar en un magatzem ubicat al carrer de l'Escultor Rocamora de Reus. Centenars de caixes mobilitzades per una trentena de voluntaris que donen un cop de mà per arribar a aquells que ho necessiten. Voluntaris que, normalment, són jubilats i persones grans que tenen un compromís amb la societat i destinen el seu temps lliure als altres. Però el Banc necessita més gent. I necessita més joves. 

Un sopar solidari a Salou

Aquest increment de l'activitat derivada de la crisi econòmica i l'elevada edat dels voluntaris han obligat al Banc d'Aliments a contractar un operari per al magatzem. Tot plegat està provocant situacions de tensió econòmica. I d'aquí, que la fundació demana ajuda un cop més. 

Per tot plegat han organitzat el pròxim dia 13 de juliol un sopar solidari al Nàutic de Salou. El preu del menú és de 50 euros, i 20 es destinaran íntegrament al Banc d'Aliments. Esperen reunir prop mig miler de persones. Saben que la solidaritat de la gent sempre està a l'alçada de les necessitats.

Tota la informació al voltant del sopar solidari es pot trobar al web del Banc d'Aiments. A més de la contribució que es farà amb el preu del menú, també es faran sortejos de diversos regals, entre ells un viatge a Mèxic. Per aquelles persones que no puguin assistir al sopar s'ha posat a disposició una fila 0.