Back to top

Cruixent de morro i orella amb escamarlans | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest cruixent de morro i orella amb escamarlans? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer cruixent de morro i orella amb escamarlans, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga

INGREDIENTS

  • Orella i morro de porc (careta sencera)
  • Escamarlans
  • Vermut de Reus
  • Fons de carn
  • Oli d’oliva Sal

ELABORACIÓ

 

  1. Bulliu l'orella i el morro i premseu-ho dins d'un motlle amb forma rectangular.
  2. Un cop fred, marqueu-ho a la paella fins que quedi ben torrat.
  3. Fregiu els caps dels escamarlans en una altra paella fins que estiguin ben torrats. Afegiu-hi un raig de vermut.
  4. Quan el vermut hagi reduït, afegiu-hi una mica de fons de carn.
  5. Talleu els escamarlans, fent un tàrtar.
  6. Emplateu-ho amb el cruixent al fons, el tàrtar d'escamarlans a sobre i els caps i la salsa per sobre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades