11:23 - 9 febrer 2023
Gastromobil
Cruixent de morro i orella amb escamarlans | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquest cruixent de morro i orella amb escamarlans? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer cruixent de morro i orella amb escamarlans, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga.
INGREDIENTS
- Orella i morro de porc (careta sencera)
- Escamarlans
- Vermut de Reus
- Fons de carn
- Oli d’oliva Sal
ELABORACIÓ
- Bulliu l'orella i el morro i premseu-ho dins d'un motlle amb forma rectangular.
- Un cop fred, marqueu-ho a la paella fins que quedi ben torrat.
- Fregiu els caps dels escamarlans en una altra paella fins que estiguin ben torrats. Afegiu-hi un raig de vermut.
- Quan el vermut hagi reduït, afegiu-hi una mica de fons de carn.
- Talleu els escamarlans, fent un tàrtar.
- Emplateu-ho amb el cruixent al fons, el tàrtar d'escamarlans a sobre i els caps i la salsa per sobre.