Back to top

Cs Reus demana un pla integral de millora dels polígons de la ciutat

La portaveu municipal de Cs, Débora García, remarca que “la imatge d’abandonament no ajuda a atreure empreses” i aposta per “crear una taula de treball amb els representants de les zones industrials”.

El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Reus ha reclamat “un pla integral de millora dels polígons, que contempli actuacions com intensificar la neteja i el manteniment del paviment i senyals de trànsit”. La proposta de Cs, que es debatrà com a moció en el plenari de divendres, aposta també per “acabar amb la manca d’inversions a les zones industrials de la ciutat” i reclama que “el transport públic municipal arribi a tots els polígons amb una freqüència adequada”. A més, el text demana a l’Ajuntament que “no exigeixi el pagament de la taxa dels guals, que fins ara mai no s’havia cobrat”.

"Imatge d'abandonament"

La portaveu municipal de Cs, Débora García, ha remarcat que “des de l’any passat no s’ha instal·lat cap empresa nova als polígons de Reus” i ha assegurat que “la imatge d’abandonament no ajuda a atreure noves activitats”. Per això, aposta perquè “l’Ajuntament programi les inversions necessàries per aquest mateix 2021 i per als propers anys”, per “promocionar amb diferents campanyes aquestes zones industrials” i per “crear una taula de treball amb reunions periòdiques entre els representants dels polígons i els grups municipals per buscar solucions a les seves problemàtiques”.

A més, ha destacat que “un 80% dels polígons no tenen fibra òptica” i, per això, “l’Ajuntament hauria de mediar amb les instal·ladores perquè a finals d’aquest any tots ells ja comptin amb aquest servei, que afavoreix la competitivitat de les empreses”, segons García. D’altra banda, Cs ha presentat una altra moció que reclama que “els ajuntaments puguin disposar d’un mínim del 10% dels Fons de recuperació de la Unió Europea”. “Com a administració més propera al ciutadà, els municipis haurien de poder gestionar una part d’aquests fons Next Generation”, ha finalitzat García.

Paraules clau:

Notícies relacionades