Back to top

El CTT Ganxets ja és un equip internacional

L'equip de Tennis Taula de la ciutat ha afrontat aquesta setmana un dels majors reptes del club des de la seva fundació: el debut de les noies de la Divisió d'Honor Femenina en la Lliga Russa. L'equip reusenc ha sumat un total de dues victòries i cinc derrotes, un èxit tenint en compte que els millors equips del món estaven presents en la competició.
Les noies del CTT Ganxets a Rússia

FOTOGRAFIA: CTT Ganxets de Reus

L'equip Vermuts Miró del Club Tennis Taula Ganxets, debutant actualment a la Divisió d'Honor Femenina, ha viatjat a Rússia aquest cap de setmana per participar en la Superlliga Continental. Entrenades per Svetlana Skobkina, l'equip el formen Andrea Pérez, Alba Virgili, Milena Shatilova, Anastasia Karpushona i Julia Voevodina s'ha citat amb els millors equips del món i han sumat dues victòries en tota la competició a Cheboksary.

En la primera jornada les reusenques han aconseguit quedar 2 punts a 3 amb les del "Nizhegorodka" Nuzhniy Novgorod i 1 punt a 3 amb l'equip GBU KK TsOP -2 Krasnodar. Per la seva banda, han aconseguit una merescuda victòria deixant el marcador de Escuela Deportiva № 12 a 0 en la tercera ronda.

En la segona jornada Vermuts Miró Ganxets ha caigut per un punt a 3, tant amb les del Temp Yaroslavl com amb l'equip Senker Cheboksary, però s'han aixecat amb el Kometa San Petersburgo amb un 3 a 1.

Per acabar la competició, l'equip reusenc ha jugat amb les del Kadet de Moscú, entomant la derrota d'un 1 punt a 3.

Del 18 al 21 d'aquest octubre les jugadores han participat també a l'Open Internacional de Kalingrad on van competir amb altres tenistes d'onze països diferents, destacant el joc d'Andrea Pérez que va aconseguir el tercer lloc de la competició.

Després de meditar-ho molt, els ganxets van decidir emprendre aquesta aventura compaginant-ho també amb la Divisió d'Honor Femenina, la lliga regular espanyola on militen. Hi han debutat aquesta temporada amb, de moment, dues victòries i una derrota.

Paraules clau:

Notícies relacionades