Back to top

Cues per la fi de la rebaixa del preu de la gasolina

Al març, el govern de Pedro Sánchez va aprovar la reducció de vint cèntims per cada litre repostat. Una mesura que finalitza aquest dissabte 31 de desembre.

Al mes de març, el preu de la benzina enregistrava xifres històriques. En algunes gasolineres de Reus s'arribava a superar els 1.75 euros/litre pel que fa al gasoil i els 1,90 euros/litre per la gasolina sense plom 98. Una escalada que anava en paral·lel a la del gas i l'electricitat. 
 
Davant d'això, transportistes de viatgers i de mercaderies, pagesos, ramaders i pescadors del territori, com també el sector de les autoescoles, van mostrar la seva negativa a continuar desenvolupant la seva activitat amb normalitat. La pujada de preus els estava ofegant i, finalment, el govern de Pedro Sánchez va engegar una nova mesura: la rebaixa de vint cèntims per cada litre repostat. Un descompte que, per cert, es deixarà d'aplicar aquest mateix dissabte 31 de desembre.

És per això, que aquests dies les cues de vehicles que esperen per repostar a les gasolineres són una realitat. La gent està aprofitant les darreres hores d'aquesta rebaixa per omplir els dipòsits. Ara, caldrà esperar a veure quin és el desenllaç del conflicte armat i quant triga el territori a recuperar-se d'aquest cop econòmic, que ha impactat en una Europa amb les defenses baixes a causa de la pandèmia de COVID-19.

cues gasolineres gasolina benzina

Paraules clau:

Notícies relacionades