Back to top

Cues a La Pastoreta per comprar loteria de Reis

L'endemà de la segona Grossa consecutiva a Reus, una cua de desenes de persones s'ha deixat veure durant aquest matí, de manera ininterrompuda, al davant de l'administració de la Pastoreta.

Des de primera hora del matí, abans fins i tot que obrís l'administració, ja hi havia cues a la plaça de la Pastoreta de Reus. De fet, al llarg de tot el dia s'hi han anat apropant clients.

Les cues són habituals a la Pastoreta, tenint en compte que és l'administració que més loteria venen de la demarcació, però també és cert que l'endemà que hi toqués la grossa de Nadal, hi havia més gent que de costum. La gran majoria de gent, a la recerca de la sort que ha esquitxat la Pastoreta en vista el sorteig de Reis.

Cap premiat, molta il·lusió

Alguns dels clients són habituals, com la María Martos, que assegura que "cada dilluns vinc a comprar loteria en aquesta administració". Aquest dimarts, s'ha saltat la norma per anar a comprar tres números per al sorteig del dia de Reis. La Rosa Lozano també és de les assídues. Diu que sempre compra "el número que tenien els meus pares". També espera que la sort l'esquitxi el dia sis de gener. 

La María Baena serà operada aquesta pròxima setmana. "He anat a l'Hospital i aprofitant que estava a Reus he decidit passar per la Pastoreta a provar sort". Espera que tant l'operació com el sorteig li siguin favorables. La Matilde Infante ha vingut a gastar part dels 100 euros que li van tocar ahir a la Loteria de Nadal. No li va tocar la Grossa, però espera que aquest proper dia de Reis la fortuna li sigui més favorable. 

Veïns del barri de la Pastoreta

Que hagi tocat la loteria de Nadal a Reus per segon cop consecutiu ha de tenir repercussions importants en l'economia de la ciutat. I també en el barri de la Pastoreta, on esperen que l'efecte Grossa es noti als comerços de la zona.

Paraules clau:

Notícies relacionades