Back to top

CUP: 'Els pressupostos no representen en absolut la realitat actual'

Alerten que són uns pressupostos creats per una situació idíl•lica del 2021 sense tenir en compte l'escenari pandèmic actual ni els sectors més afectats.

Dies després que el govern reusenc anunciés el projecte de pressupostos per al 2021 amb una inversió contemplada de 8,5 milions d'euros, les crítiques no han tardat a arribar. La CUP creu que aquest llistat d'inversions és aliè a la situació actual i que no responen a les demandes dels sectors més afectats per la pandèmia. 

Inversions

Baixar el sou del govern

En aquest sentit, els cupaires demanen al govern aturar el procés d'aprovació i crear uns nous pressupostos que facin partípip a tota la població, des d'un marc basat en el pla de reactivació econòmica i social. A més, també reclamen una baixada de sou per part de tots els membres del govern. 

Reunió bilateral per les dues bandes

La CUP també denuncia una manca de responsabilitat per part del govern. Segons els anticapitalistes, aquests s'havien de reunir amb l'equip de govern abans de presentar públicament els pressupostos però tal com detallen, no va haver-hi la possibilitat d'aportar idees de millora en l'expedient.

Paraules clau:

Notícies relacionades