Back to top

El curs de la il·lusió

El Reus Deportiu Virginias ha començat la pretemporada amb la mirada posada a la Supercopa, el primer títol en joc del curs 2022/2023.

Un mes i mig després del darrer partit de la final de l'OK Lliga contra el Liceo, el Reus Deportiu Virginias ja prepara el curs 2022-2023. Els de Jordi Garcia han tornat a la feina sense cap cara nova, una situació que feia anys que no passava a l'entitat del carrer Gaudí, acostumada a recompondre l'equip cada estiu. De fet, l'únic moviment de la plantilla és la baixa de Pablo del Río.

Precisament, la continuïtat dels jugadors roigs-i-negres permet que l'equip faci una pretemporada més curta de l'habitual. "Enguany el que hem de fer és perfeccionar, millorar i consolidar l'equip", explica l'entrenador Jordi Garcia. Un tècnic que destaca el fet de mantenir el bloc i no haver de "reconstruir la plantilla".

Il·lusió per aixecar títols

La temporada passada el Reus va anar de menys a més, i va arribar fins a la final de la Copa i la de l'OK Lliga, il·lusionant i reenganxant a l'afició. L'objectiu dels reusencs per enguany és, com sempre, lluitar per tots els títols possibles. Garcia considera que el propòsit dels roigs-i-negres ha de ser "jugar finals", perquè "si jugues moltes finals, alguna cau al teu costat". Assegura que ningú s'esperava el que va passar l'any passat, i que enguany s'ha creat unes "expectatives i una il·lusió que volem continuar mantenint".

El tècnic desitja que "la gent continuï enganxada" a l'equip, perquè amb ells "és molt més fàcil". Garcia va subratllar que volia un "Reus orgullós i valent", al mateix temps que "respectuós i amb les idees clares".  

La Supercopa és el primer objectiu

En un curs marcat per l'aturada de la competició entre el 8 d'octubre i el 19 de novembre per la celebració dels World Skate Games, el Reus debutarà en torneig oficial el 2 de setembre contra el Liceo. Serà en la semifinal de la Supercopa que es disputarà a Olot. 

Paraules clau:

Notícies relacionades