Back to top

Cursos d'energies renovables per un augment en la seva demanda

El Mas Carandell ha encetat dos seminaris d'energia solar. Es tracta d'una eina per lluitar contra el canvi climàtic.

El Mas Carandell ha encetat aquest passat mes de març dos seminaris d'energia solar per millorar les competències professionals de les persones en un sector que presenta molta demanda, i s'espera que aquesta augmenti. El primer es va centrar en l'energia solar tèrmica, mentre que el segon va tractar la fotovoltaica.

El preu de la llum és notícia dia rere dia, el que ha accelerat la creixent necessitat d'instal·lar energies renovables. Els dos seminaris que s'han dut a terme durant el mes de març han permès als alumnes endinsar-se en la instal·lació d'energia solar tèrmica, que aprofita la calor generada pel sol per escalfar aigua, per exemple, i de solar fotovoltaica, la qual produeix electricitat. Els cursos es troben emmarcats dins el Pla Reactivem Reus i són una aposta per la sostenibilitat ambiental.

L'oferta ha estat de 15 places i 40 hores per curs. Des de Mas Carandell s'espera que es continuï treballant en aquesta línia per seguir formant gent especialitzada. "Hem de veure quines altres formacions fem a parir d'ara amb altres centres de formació i amb el sector, per veure com donem més recorregut i més estabilitat a aquest canvi", explica la directora del Mas Carandell, Montserrat Pagès.

Paraules clau:

Notícies relacionades