Back to top

Curtmetratges integradors a la 7a edició del Festival Psicurt

El Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental, el Psicurt, tindrà lloc a Tarragona i Reus del 6 al 9 d'octubre.

El Festival Psicurt, que posa el punt de mira en la Salut Mental, se celebrarà el segon cap de setmana d'octubre, del dia 6 al 9, en diferents espais de Reus i Tarragona. El festival enguany ha batut el rècord d'obres presentades a la secció oficial amb més de 300 participants, entre obres de ficció, la principal secció del certamen, i documentals. D'aquestes seran 28 les que optaran a endur-se algun dels diferents guardons que reparteix el festival, amb una dotació en premis de 6.000 euros.

Una edició que tornarà a comptar amb la participació de centres educatius a través de les seccions Educurt i Educurt Exprés que permetran una vegada més conscienciar a la comunitat educativa de les diferents cares dels trastorns mentals.

Psicurt

Oberta la inscripció a l'Educurt Exprés

De fet, la inscripció a l'Educurt Exprés encara està oberta. Fins al 30 de setembre de 2022, continua obert el període d'inscripció per a la secció Educurt exprés del Psicurt. Aquesta categoria està destinada a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat (BAT), Cicles Formatius i Universitat. Poden participar-hi curtmetratges de ficció de producció en català i amb una durada màxima de 5 minuts, incloent-hi els crèdits. L’enregistrament es realitzarà a Reus i Tarragona durant el cap de setmana del festival, fent servir un element i unes localitzacions proposades per l’organització en el moment de l’inici del concurs.

Paraules clau:

Notícies relacionades