Back to top

Daniel Rubio es desmarca del govern en el seu primer acte de campanya

El candidat d’ARA Reus posa en dubte la idoneïtat del trasllat del Mercat del Carrilet i carrega contra Junts i ERC per no haver permès incrementar el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana

ARA Reus ha celebrat aquest dijous al vespre un primer acte preelectoral a la Sala Santa Llúcia, plena de gom a gom, i amb el suport de representants del PDeCAT amb qui han forjat una coalició nacional. El seu candidat, Daniel Rubio, ha dibuixat els grans èxits i les grans propostes de la formació municipalista

Però en fer-ho, Rubio ha carregat durament contra els seus companys de govern. Davant la situació de crisi a la Guàrdia Urbana, on els agents no volen fer més hores extra, ha assegurat que la culpa que la ciutat no tingui 200 agents és dels ‘partits que quan arriba l’hora de la veritat no fan res’, en una clara al·lusió a ERC i Junts. 

A més, Rubio ha assegurat que el trasllat del Mercat del Carrilet ‘no el veig clar’, desmarcant-se del que fins ara ha decidit el govern. ‘Algú s’imagina un camió de tres eixos girant al carrer d’Eduard Toda?’ ha preguntat retòricament. Segons assegura, s’està fent ara mateix un estudi per determinar la viabilitat d’aquest trasllat. 

L’economia i el medi ambient per davant

Rubio ha teixit un discurs de propostes eminentment econòmiques. S’ha preguntat per què les grans inversions al territori no van a Reus i assegura que cal disposar de solars industrials més grans. A més, proposa diverses bonificacions fiscals per les empreses de la ciutat. 

Per acabar, Rubio també ha tornat a posar sobre la taula propostes que ja defensava el 2019, com la integració a la ciutat dels terrenys que ADIF té a tocar de l’estació en una transformació urbana de gran magnitud. Així com la conversió de l’aparcament de la plaça del Prim en una central logística pel comerç de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades