Back to top

Daniel Rubio repeteix com a alcaldable d'Ara Reus

Així ho ha votat per unanimitat l'Assamblea General Ordinària que s'ha celebrat aquest dimecres al vespre, amb prop d'una cinquantena de militants presents.

Daniel Rubio, ha estat escollit per tornar a encapçalar la llista d'Ara Reus a les eleccions municipals del 2023. Així ho ha votat per unanimitat l'Assamblea General Ordinaria que s'ha celebrat aquest dimecres al vespre. En aquesta, Rubio ha assegurat que vol ser alcalde per fer la vida més fàcil a la ciutadania, amb l'ambició d'assolir l'alcaldia, ja que segons ell mateix apunta, s'ha demostrat que una marca municipalista pot arribar al Govern.

Serà la segona vegada que Rubio encapçali la llista del partit a les eleccions municipals, però en aquesta ocasió també s'ha posat deures: fer que la gent els conegui més, perquè assegura que quan els coneixen els compren.

A hores d'ara es desconeix si també repetirà la número dos de la formació, Dolors Vázquez, actual regidora de Seguretat i Convivència. Pel que fa a l'acord nacional entre les marques d'Ara i Pdcat, Rubio apunta que deixa la porta oberta a sumar-se al projecte a tots aquells ciutadans d'aquest espai polític que es trobin orfes de partit. 

Paraules clau:

Notícies relacionades