Back to top

Dansa d'alt nivell format al territori s'exhibeix al Fortuny

En el marc del 75è aniversari de l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus, s'ha celebrat al teatre Fortuny la gala "Ballarins de casa nostra". Un espectacle de dansa amb intèrprets formats a les comarques de Tarragona i que estan triomfant a nivell internacional.

Una dotzena de ballarins i ballarines que van començar a estudiar dansa a les Escoles de les Comarques de Tarragona i que actualment formen part de companyies prestigioses d'arreu d'Europa, han estat convidades per participar a la gala "Ballarins de casa nostra". L'espectacle s'ha emmarcat en els actes dels 75 anys de l'escola Artis de Reus, i també ha comptat amb la participació de mitja dotzena d'intèrprets emergents del Camp de Tarragona.

De la dansa clàssica a la contemporània

Han estat prop de dues hores de gala on s'han pogut veure des de peces clàssiques fins a dansa contemporània. Catorze coreografies, quatre d'elles  mostrades en primícia, d'alt nivell, i que demostren que al territori es pot treballar amb èxit el talent de ballarins i ballarines. La gala ha estat conduïda pel presentador Xavier Graset

Paraules clau:

Notícies relacionades