Back to top

Dansa, història i emoció a la gala dels 70 anys de l'Artis

El teatre Fortuny de Reus ha acollit la gala de celebració dels 70 anys d'història de l'escola de dansa Artis, la primera que es va crear a la ciutat. Centenars de ballarins han pujat a l'escenari per recrear les coreografies més destacades de dècades passades i mostrar les disciplines que s'han incorporat més recentment. La fundadora de l'escola, Enriqueta Prats, ha estat homenatjada durant l'acte.
gala 70 anys artis

Música, dansa, records... i moments molt entranyables s'han viscut durant la celebració del 70è aniversari de l'escola Artis de Reus. Una combinació de parlaments, imatges audiovisuals, agraïments i  homenatges han reforçat l'espectacle de dansa, que ha anat a càrrec d'alumnes dels centres Artis, a Reus, Tarragona i Vila-seca, de l'escola de dansa de Montbrió, i de ballarins professionals. Tant alumnes, exalumnes, com famílies, que han assistit a l'acte com a participants de l'espectacle o formant part del públic, valoren positivament el seu pas pels centres de dansa.

L'espectacle ha estat un repàs cronològic de la dilatada trajectòria del centre de Reus, recuperant coreografies i vestuari antic, i mostrant danses més actuals.

Paraules clau:

Notícies relacionades