Back to top

David Gelmà, segona incorporació del Reus Deportiu Miró 2021/2022

El Reus Deportiu Miró ha fet oficial el segon fitxatge de la temporada. Es tracta de David Gelmà, jugador de 26 anys que prové del Girona CH.

Tal com va avançar Canal Reus, David Gelmà s'ha convertit en nou jugador del Reus Deportiu Miró de cara a la temporada 2021/2022. Es tracta d'un jugador dretà, que té un dels xuts de pala més potents de l'OK Lliga i que juga de mig. El de Tordera firma per una temporada més una d'opcional. Gelmà ha estat un dels grans noms de la competició domèstica, gràcies a la trentena de gols que ha anotat (desè màxim golejador de la lliga). 

Gelmà va tornar enguany a la lliga després d'una experiència de dos anys a Itàlia. Va jugar amb el Follonica -25 gols- i amb l'Scandiano -30 dianes-, després de jugar amb el Girona la temporada 2017/2018 -24 gols-. Gelmà està format a la base del Maçanet i també va jugar a Alcoi. Precisament, David Gelmà va estar a punt de ser el botxí del Reus Deportiu Miró als quarts de final de la Copa del Rei de La Corunya, ja que en el duel entre reusencs i gironins, el 96 del Girona CH va anotar tres dels sis gols blanc-i-vermells.

Segon fitxatge

Després de la incorporació de Martí Zapater i David Gelmà, el Reus de la temporada vinent va agafant forma. Si res no canvia, només queda un fitxatge per anunciar: el de l'italià Francesco Compagno

Paraules clau:

Notícies relacionades