Back to top

El debat de Cambrils pel 26M, a Canal Reus

Els set candidats a l'alcaldia de Cambrils amb representació a l'Ajuntament s'han vist les cares aquest matí al debat de Canal Reus. Un programa que s'emetrà avui a dos quarts de deu de la nit, i on es podrà veure els alcaldables tractant temes com el model de ciutat, la promoció econòmica del municipi de costa o com afronten la governança territorial.
El debat de Cambrils pel 26M, a Canal Reus

El debat de Canal Reus també ha fet parada a Cambrils. Els candidats a l'alcaldia amb representació a l'Ajuntament s'han vist les cares a l'Ateneu, on han pogut debatre sobre les qüestions més rellevants que té el municipi sobre la taula.

Un dels temes que ha despertat més discrepàncies ha estat el futur del Teatre Auditori, un assumpte que el govern encara té pendent, donat que les obres de l'equipament es van aturar ara fa deu anys. Els partits també han debatut intensament sobre la gestió de l'habitatge i la promoció econòmica i turística que hauria d'emmarcar Cambrils.

Els set candidats d'ERC, PSC, JxC, NMC, Cs, ADC i PP han argumentat cadascun dels blocs proposats: projecte de ciutat, àmbit de les persones, promoció econòmica i governança.

Aquest és el darrer debat que ha organitzat Canal Reus, després dels de Mont-roig del Camp i Reus. El programa es podrà seguir per Canal Reus avui a partir de dos quarts de deu de la nit.

Paraules clau: