Back to top

El debat com a eina didàctica

Els alumnes de l'Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils es preparen per a la lliga de debat de Xarxa Vives. Només cinc d'ells podran participar en aquesta iniciativa.
Lliga debat

Debat sobre la tecnologia

 'La tecnologia ens fa més feliços?' és la pregunta que han hagut de debatre els alumnes de l'Institut cambrilenc Ramon Berenguer IV durant aquesta setmana. I és que, els estudiants de 3r i 4t de l'ESO, i de 1r i 2n de BAT han pujat a damunt de l'escenari del Casal de la Gent Gran de Cambrils, per donar arguments a favor o en contra de l'efecte de la tecnologia a les nostres vides.

Lliga debat

S'escolliran els cinc millors alumnes

A través d'aquest primer debat intern, el centre escollirà els cinc millors alumnes que participaran posteriorment a la lliga de debat de la Xarxa Vives d'Universitats.

Fomentar l'oratòria, l'argumentació i la comunicació no verbal

El debat consta de tres parts: la introducció, els torns de refutació entre els dos equips participants i les conclusions. La iniciativa vol fomentar l'oratòria, l'argumentació i la comunicació no verbal entre els joves. Aquest és el segon any que l'Institut Ramon Berenguer IV participa a la lliga de debat de Xarxa Vives però és el primer que organitzen un debat intern amb aquests cursos del centre.

 

Paraules clau: