Back to top

El debat de l'estat de ciutat divideix Cambrils

L'obra del pont de la Nacional 340, la neteja de la ciutat o la Relació de Llocs de Treball han estat tres dels temes més comentats al debat sobre l'estat del municipi de Cambrils. Una fórmula que ha propiciat l'oposició, però que a causa del plantejament escollit, no ha estat massa ben acceptat per part del govern.
cambrils

L'oposició cambrilenca ja ha aconseguit debatre sobre l'estat de la ciutat, tal com reclamava des de mitjans d'octubre. Sense la necessitat de celebrar un ple extraordinari, les diferents  formacions han pogut posar sobre la taula temes com les obres del pont de la Nacional 340, la neteja local o la Relació de Llocs de Treball. En un primer moment, els regidors han hagut de resumir en cinc minuts, tres anys i mig de feina dels seus departaments. Com a contrapartida, l'oposició ha tingut un torn de 15 minuts per exposar els diferents dubtes i comentaris envers la situació que viu Cambrils. Una visió que xoca de ple amb la que té l'equip de govern, que ha pogut respondre en torns de cinc minuts.

D'aquesta manera, el govern ha insistit en què l'oposició ha mostrat una visió catastrofista de la ciutat. Més enllà de l'atac i la defensa de cada departament i cada projecte de ciutat, el debat ha estat criticat pel format, que han titllat de poc propici a rendir comptes. Per això, s'ha posat en coneixement que s'intentarà modificar-lo per futures ocasions.

Paraules clau:

Notícies relacionades