Back to top

Debat sobre lideratge empresarial femení al Círcol

Tres professionals amb càrrecs de responsabilitat en empreses, han explicat, a través de les seves experiències personals, situacions de discriminació de gènere que encara es continuen produint avui dia.

El Círcol també s'ha sumat a la celebració del Dia Internacional de les Dones amb una taula rodona, aquest dimarts al vespre, que ha versat sobre el lideratge empresarial femení. Tres professionals amb càrrecs de responsabilitat en empreses, han explicat, a través de les seves experiències personals, situacions de discriminació de gènere que encara es produeixen avui dia.

L'empresària reusenca Rosa Rueda, la científica i emprenedora Núria Amigó i la directora del Diari de Tarragona, Núria Pérez, han estat les protagonistes del col·loqui en què s'ha posat sobre la taula qüestions com el cost econòmic de les baixes maternals per les empreses i la manca d'ajudes per evitar que es continuïn produint abandonaments de la carrera professional per qüestions similars. També s'ha centrat en la importància d'educar d'una manera neutral des de la infància per trencar el sostre de vidre que continua existint al món empresarial.

Durant la xerrada, que ha omplert la Sala dels Miralls del Círcol de gom a gom, també s'han posat sobre la taula xifres esfereïdores que demostren el camí que queda per recórrer per assolir la igualtat: a tall d'exemple, Pérez és una de les úniques sis dones directores de diari de tot l'estat. Les ponents també han remarcat les capacitats d'estratègia i organització del col·lectiu femení.

Paraules clau:

Notícies relacionades