Back to top

El debat de Riudoms: tres candidatures, tres propostes iguals

Els tres candidats de formacions que tenen representació al plenari que es van limitar a exposar les seves propostes i, lluny de debatre, es van dedicar a donar-se la raó els uns als altres

Els tres candidats de Junts, Esquerra i PSC a l'alcaldia de Riudoms han participat del debat de Canal Reus en vista a les eleccions municipals d'aquest diumenge, 28 de maig. Tres candidatures de les quatre que es presenten en total, amb el Partit Popular que no té representació actual al consistori.

Un debat en què no es va debatre massa cosa. Tots tres candidats van posar sobre la taula propostes pròpies i, els seus contrincants es dedicaven a sumar-se a totes les idees. 

Les propostes han girat al voltant de la promoció de l'habitatge, sobretot privat però també amb vista en tenir un petit parc de pisos públics, a més de més accions en l'àmbit social i fiscal al poble. També en impulsar el comerç local i facilitar que la ciutadania pugui anar a Riudoms a comprar, però també en impulsar-lo industrialment amb nous polígons o bé amb turisme familiar i esportiu.

El que va quedar evidenciat van les línies de creixement que necessita el poble. Si les tres formacions estaven d'acord sobre com avançar, senyal que l'objectiu és clar. Això sí, tot i tenir les mateixes metes, encara no tenen clar amb qui governarien, en cas que l'aritmètica del pròxim diumenge provoqui la creació de pactes, per primera vegada en dècades, al consistori riudomenc. Un debat que poden recuperar al web de Canal Reus i també a través de la plataforma la Xarxa+.

Recupera el debat

Paraules clau:

Notícies relacionades