Back to top

Débora García repetirà com a candidata de C's a l'alcaldia de Reus

La formació taronja, amb el secretari d'organització del partit a Catalunya i portaveu al Parlament, Carlos Carrizosa, al capdavant, ho ha fet oficial aquest dilluns en un acte breu a la plaça del Prim.

Débora García repetirà com a candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Reus el maig de 2023. La formació taronja, amb el secretari d'organització del partit a Catalunya i portaveu al Parlament, Carlos Carrizosa, al capdavant, ho ha fet oficial aquest dilluns en un acte breu a la plaça del Prim.

García, que ja va ser candidata l'any 2019 quan es va produir una trencadissa interna al partit constitucionalista amb la sortida de l'anterior portaveu Juan Carlos Sánchez, ha estat escollida per unanimitat i sense haver contemplat cap altra opció dins l'organització interna del partit, segons ha explicat el mateix Carrizosa.

L'actual portaveu municipal de Ciutadans és advocada amb despatx propi a la capital del Baix Camp i està especialitzada en assessoria i gestió tributària. De fet, la candidata ha remarcat, més enllà de la lluita contra la simbologia independentista, la feina que ha fet el seu grup municipal en qüestions econòmiques i tributàries, assegurant que han fiscalitzat al govern de Pellicer tant amb els pressupostos com amb les ordenances municipals i criticant l'alta pressió fiscal que pateixen, assegura, els reusencs i reusenques.

García espera que aquesta feina es valori a les urnes i mantenir, com a mínim, els tres regidors que va obtenir el 2019 la seva candidatura.

Paraules clau:

Notícies relacionades