Back to top

El debut del Reus a l'OK Lliga, en directe per Canal Reus

Comença la competició domèstica i els de Jordi Garcia rebran la visita de l'Igualada, diumenge a partir de les 16 h i en directe per Canal Reus.

S'ha acabat l'estiu, i ja ha arribat una nova temporada de l'OK Lliga. El Reus Deportiu Virginias rebrà la visita de l'Igualada en la jornada inaugural de la competició, en el que serà el primer partit dels roigs-i-negres a casa aquesta temporada. Un enfrontament que ja va donar el tret de sortida al torneig domèstic el curs passat, en aquest cas a l'Anoia, i amb victòria del Reus

En declaracions prèvies al partit, Sergi Aragonès explica que "la lliga serà llarga" i que és important "començar amb un bon inici". Assegura que "l'equip s'ha entrenat bé, i tenim un nou repte que és l'OK Lliga". El 6 del Reus considera que és clau "aconseguir la millor versió per encarrilar el partit" i "desenvolupar un bon hoquei per sentir-nos amb confiança". Aragonès recalca el paper de l'afició, deixant clar que "va ser un factor diferencial" el curs passat. El jugador desitja que "el vincle amb l'afició es mantingui".

El rival

Els visitants han tingut un estiu mogut, amb el retorn de Roger Bars (Trissino), les incorporacions de Xavier Bosch i Mats Zilken (Alpicat) i la cessió d'Oriol Llenas (Barça B). Uns reforços que han arribat després de les baixes del porter titular Elagi Deitg (Lleida), d'Àlex Cantero (Girona), del reusenc Marc Palau (Vilafranca), i la de Ton Baliu, que s'ha retirat. Els de Cesc Fernández van quedar novens de l'OK Lliga el curs passat, i van accedir a l'Europe Cup. 

El Reus Deportiu Virginias-Igualada serà arbitrat per David Cantos i Álvaro de la Hera, i es podrà veure en directe per Canal Reus aquest diumenge a partir de les 16 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades