Back to top

El debut de la Fundació a l'Estadi haurà d'esperar una vegada més

Una vegada més, i per tercer cop aquest curs, l'equip dirigit per Marc Mestres haurà de jugar el seu partit com a local fora de casa seva.

El primer equip de la Fundació Futbol Base Reus jugarà el seu duel contra el Levante las Planas B a l'annex de l'Estadi. Per sisena jornada consecutiva, les de Marc Mestres jugaran lluny de casa, i tot plegat, per la precipitació a l'hora de permetre que es jugués el Reus-Sarrià al Municipal. Una decisió que es va prendre fins deu dies abans del duel.

Fonts municipals reconeixen a Canal Reus que la gespa "encara està feble". Expliquen a aquest mitjà que s'ha de donar "dues setmanes més de repòs al camp per tal d'assegurar el creixement de la gespa i la recuperació total". Una decisió que es va prendre després del partit del Reus, ja que aleshores els tècnics municipals van veure que la gespa encara estava dèbil i que la càrrega de més partits "podria comprometre o allargar-ne la recuperació".

Per tant, la Fundació Futbol Base Reus emigrarà una vegada més, i no debutaria a l'Estadi fins al pròxim 6 de novembre, en la vuitena jornada de la Primera Catalana.

Paraules clau:

Notícies relacionades