Back to top

Debut plàcid per Ari Sánchez i Paula Josemaría a Reus

La reusenca i la de Moraleja només han necessitat quaranta minuts per superar Marta Barrera i Marta Caparrós (1-6, 0-6).

Diuen que el debut en una competició acostuma a ser el partit més complicat, i encara més si jugues a casa. Fugint dels tòpics, la reusenca Ari Sánchez i la seva parella Paula Josemaría han anat pel partit des del primer moment. De fet, la superioritat de les números dos del rànquing s’ha fet palès en els deu minuts inicials (0-3). Lluny de relaxar-se, Màgic i Dinamita han continuat collant les seves rivals Marta Barrera i Marta Caparrós, i tot i cedir un punt, s’han emportat el primer set en vint minuts (1-6). 

Piconadora

La dinàmica del segon set no és que hagi variat massa, al contrari, la superioritat de la ganxeta i l’extremenya ha continuat damunt del 20x10. Seguint els mateixos temps que al set inicial, Sánchez i Josemaría s’han distanciat (0-3) i posteriorment han saldat el duel i s’han imposat en menys de tres quarts d’hora (0-6).

La ciutat respon

El pavelló Olímpic de Reus ha tingut un ambient magnífic en el debut de Sánchez. Gairebé les dues graderies inferiors plenes i algun aficionat a la part superior. Demà a la tarda, també al voltant de les 17 h, Sánchez i Josemaría s'enfrontaran a Teresa Navarro i Marina Martínez.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades