Back to top

Declarat nul l'acomiadament d'una treballadora de Reus Esport i Lleure

El Jutjat Social nº1 de Reus ha declarat nul l'acomiadament d'una treballadora d'Esport i Lleure, qui va perdre la feina al desembre del 2015. Ara, segons apunta la sentència, l'Ajuntament haurà de readmetre l'empleada de forma immediata. Per la seva part, empresa municipal RELLSA ja ha anunciat que presentarà un recurs
Pavelló Olímpic de Reus

L'acomiadament d'una treballadora de Reus Esport i Lleure que va fer el consistori de Reus el desembre de 2015 és nul. Així ho determina el Jutjat nº1 de Reus, que ha emès una sentència en què també es demana la readmissió immediata de l'empleada. Segons ha donat a conèixer el sindicat Confederació General del Treball, "la treballadora ha estat sotmesa a assetjament laboral des de 2011 sense motiu aparent, a banda de ser objecte de vigilància tenaç per poder justificar qualsevol tipus d'acomiadament". 

Tal com apunta la CGT, l'empleada va ser acomiadada "de forma injustificada al·legant transgressió de la bona fe contractual i abandó injustificat del lloc de treball". Davant d'aquesta situació, l'afectada, que és delegada de la CGT, va demandar l'empresa el passat 9 de febrer de 2016.

El sindicat CGT posa ara el punt de mira sobre la investigació que l'Ajuntament hauria engegat per justificar l'acomiadament, assegurant que hi ha hagut una instrumentalització de l'administració pública.Segons fonts sindicals, el cost del detectiu que va investigar l'empleada va ascendir a 4.000 euros.

Per la seva part, fonts municipals han confirmat que l'empresa RELLSA ja ha anunciat per escrit un recurs a la sentència, al no estar d'acord amb la resolució.

Fallo

Paraules clau: