Back to top

Definides les fases del projecte futbolístic de la ciutat

Mentre el projecte de la FFBR, el Reddis i la Sempre Reus 1909 ja volta pels camps de futbol, les tres parts implicades han definit les bases del futur de la iniciativa.

La Fundació Futbol Base Reus, el Club de Futbol Reddis i la plataforma Sempre Reus 1909 han emès un comunicat establint nous punts de treball, ja que, segons diuen, "es requereix una major clarificació sobre el projecte futbolístic" de la ciutat. En l'escrit, es confirma "la voluntat de constituir un club de futbol que sigui el referent" de la capital del Baix Camp, amb un compromís escrit de les parts implicades en les quals s'establiran les bases del projecte i els punts concrets de l'acord. Tot plegat es desplegarà en dues fases.

La primera és la captació de socis, "recordant que la figura de soci permetrà participar en futures votacions sobre l'evolució del CF Reddis", segons el comunicat. La segona és la constitució d'un grup de treball per dirigir el centenari del CF Reddis i la presentació de propostes d'escut i de nom (a partir del juliol). Les tres parts estableixen uns requisits bàsics: el nom del club ha de tenir la paraula Reus i l'escut ha d'aconseguir que aficionats del CF Reddis i del CF Reus se sentin identificats. Posteriorment, els socis podran votar les seves opcions preferides (tant d'escut com de nom).

L'assemblea del 2022, clau

L'assemblea de socis, que ja està datada per la darrera setmana de juliol, compta amb el següent ordre del dia: balanç esportiu i econòmic de la temporada; presentació del nou nom i escut; precs i preguntes.

El comunicat convida a "aplegar esforços al voltant del projecte, mostrant alhora el respecte pel CF Reddis i un inequívoc ADN roig-i-negre. És hora de construir, entre tots, el nou club de la ciutat de Reus".

Dilluns, al Cercle Central

Representants de les tres parts del projecte -Fundació, Reddis i Sempre Reus 1909-, passaran pel Cercle Central el pròxim dilluns 4 d'octubre per explicar el comunicat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades