Back to top

Degoteig constant d'usuaris en l'últim dia de cribratges a Reus

Des del 5 de desembre, centenars de reusencs s'han fet la prova ràpida de detecció de Covid-19 al CAP Sant Pere de la ciutat. Aquests cribratges intensius tenien l'objectiu de detectar persones asimptomàtiques

El CAP Sant Pere de Reus ha estat altra vegada un punt de cribratges intensius a la ciutat. Aquesta vegada s'han realitzat, durant quinze dies en els mòduls externs del centre, tests ràpids d'antígens per detectar casos asimptomàtics de Coronavirus.

A falta encara de conèixer les dades oficials de proves realitzades, el degoteig de persones que anaven a fer-se la prova en aquest últim dia ha estat constant. Molts d'ells han assegurat que volien fer-se la prova per estar més segurs, ja sigui per no contraure la malaltia com per evitar contagiar la gent del seu entorn.

Mòduls de suport als CAP

De cara al mes de gener, el Departament de Salut instal·larà mòduls de suport per a l'activitat Covid en 114 centres d'atenció primària de tot Catalunya. Tot plegat, permetrà fer PCR i proves fora dels centres, en un circuit independent. A Reus, els mòduls se situaran al CAP Llibertat i al CAP Sant Pere (CAP Reus 1 - Reus 2).

Aquesta mesura "esponjarà els serveis i garantirà la seguretat dels professionals i ciutadans" durant la pandèmia, segons ha informat la Generalitat en un comunicat aquest dissabte. 

Paraules clau:

Notícies relacionades