Back to top

'Deixa't prendre el pèl' recapta més de 22.000 euros

La iniciativa 'Deixa't prendre el pèl' ha recaptat més de 22 mil euros per a la recerca mèdica del càncer infantil. El Passeig Marítim de Cambrils s'ha convertit en una gran perruqueria on 90 professionals han tallat els cabells per una bona causa. Al llarg de la jornada s'han arribat a fer més de mil talls.
Staff 'Deixa't prendre el pèl'

La investigació del càncer infantil a la Vall d'Hebron és l'objectiu de la iniciativa 'Deixa't prendre el pèl' que en aquesta tercera edició ha aconseguit recaptar un total de 22.046,25 euros.

Els talls de cabell a 8 euros no ha estat l'única manera de recolzar la causa. Enguany, des de l'organització s'ha volgut ampliar el ventall d'opcions. Per això, el Passeig Marítim ha comptat amb espais de merchandising per comprar samarretes, polseres o simplement fer un donatiu. Com a novetat, també ha comptat amb una zona gastronòmica.

"Nosaltres només anem a superar la xifra, encara que només sigui 1 euro. Per això hem volgut ampliar l'esdeveniment i que a banda de tallar-se el cabell, les persones puguin gaudir d'una festa, tant grans com petits", comenta l'Evelyn, membre del staff.

80 barbers i 10 perruqueres han estat els encarregats de donar acció a l'esdeveniment. La demanda de perruqueres s'ha vist efectiva i aquesta tercera edició ha comptat amb la seva presència. 1.112 talls són els que s'han realitzat al llarg de tota la jornada. Un èxit de participació que ha superat al d'anys anteriors.

"Hi havia molta demanda de senyores que es volien tallar el cabell. Per això enguany la pinya que fan els barbers també la volem fer les perruqueres", explica una de les perruqueres de l'esdeveniment, Lídia Montserrat.

El càncer infantil representa un 2% de tots els tipus de càncers. Per aquest motiu els organitzadors, tots ells pares afectats, volen conscienciar a la ciutadania de la importància que té aquesta recerca mèdica.

Paraules clau: