Back to top

Demà arrenca la vaga del 112

A partir d'aquest dissabte comencen les mobilitzacions amb un servei mínim del 85% tot i que es podran incrementar a petició del departament d'Interior si correspon

Els treballadors del 112 arrenquen aquest dissabte, 21 d'agost, una vaga indefinida per reclamar la internalització del servei i un conveni propi que permeti defensar els drets de la plantilla. Ja ho van intentar per Sant Joan, però aleshores es van decretar serveis mínims del 100%. Ara tenen la intenció d'arribar fins al final.

A partir d'aquest dissabte comencen les mobilitzacions amb un servei mínim del 85% tot i que es podran incrementar a petició del departament d'Interior si correspon. Per Sant Joan, la plantilla del telèfon d'emergències es va quedar sense opció de fer vaga perquè Treball va decretar uns serveis mínims del 100%. Des d'aleshores, denuncien que no s'ha avançat en les negociacions, que de fet, asseguren que han sigut inexistents, i per això, intenten pressionar la Generalitat per tal que internalitzi el servei i adeqüi la situació a les necessitats de la plantilla.

Vaga també a Villablanca

Aquest dijous va arrancar la vaga indefinida dels treballadors del Centre de Villablanca, que reclamen una actualització salarial des de fa anys i que també volen que s'incrementi la plantilla per destensionar el personal, que ha de fer front a més responsabilitats i tasques de les que poden assumir. Així doncs, a més de Villablanca, aquesta setmana també arrenca una altra vaga indefinida per un conflicte laboral, en aquest cas al 112.

Paraules clau:

Notícies relacionades