Back to top

Demanen la suspensió cautelar de les obres de la carretera de la Selva

Unió de Pagesos i Gepec han presentat mesures cautelars per aturar les obres i les expropiacions que han de millorar la carretera que uneix la Selva del Camp i Almoster.
Plataforma 'noaladuplicacio'.

És la segona vegada que les diverses entitats que conformen la plataforma @noaladuplicació presenten mesures cautelars per aturar la construcció de la carretera. Fa una setmana que es van veure els primers treballs topogràfics. Demanen una millora de la carretera, mentre que s'oposen a la construcció d'una nova via.

Amb aquest nou recurs presentat al Jutjat 2 de Tarragona volen evitar que quan la Justícia resolgui el recurs contenciós, presentat fa mig any, ja no es pugui fer marxa enrere. Així ho destaca, Laia Muntas, membre de la plataforma qui apunta que "encara no s'ha resolt el contenciós i ens veiem obligades a presentar aquestes mesures".

Denuncien "especulació urbanística"

La plataforma denuncia el que consideren amb una ocupació innecessària del sol rural i agrícola. De fet, apunten a un interès d'especulació urbanística. Des d'Unió de Pagesos, Ton Crusells, subratlla que "aquesta carretera no la fan pels veïns, sinó perquè la gent vagi a Reus o per l'especulació urbanística que fa temps que denunciem".

Amb aquesta petició de suspensió cautelar de l'obra, la plataforma suma un pas més en una lluita judicial que van iniciar fa més de 3 anys.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades