Demostració d'intencions

El Reus Deportiu Virginias s'emporta els primers tres punts a la Lliga Europea després de superar l'amfitrió Valdagno (4-6). Sergi Aragonès (x3), David Gelmà (x2) i Checco Compagno han estat els golejadors ganxets.

Era impossible que l'aventura europea del Reus comencés millor. En el primer partit -el més important per agafar sensacions i davant l'amfitrió-, el Reus ha deixat clares les seves intencions amb tres gols en set minuts. Sergi Aragonès ha estrenat el marcador al minut 4 de duel, des del punt de penal (0-1). I poc després, el mateix 6 roig-i-negre ha aprofitat una assistència magnífica de Marc Julià per fer el segon (0-2). Un Julià que també ha regalat el gol a David Gelmà, que ha deixat el duel encarrilat al minut set de partit (0-3).

Sergi Aragonès ha tingut el quart des del punt de penal, una pena màxima que no ha pogut anotar. El màxim golejador reusenc ha aprofitat el rebot i, després d'aguantar l'estirada del porter local, ha aixecat la bola i ha marcat (0-4). Aleshores els italians, que compten amb el reusenc Xavi Rubio, han retallat les diferències en el marcador: Guiliani i Nadini en minut i mig han fet dos gols a Càndid Ballart (2-4). Julià ha tingut el cinquè des de la directa, però ha perdonat el gol fins en tres ocasions (dues que s'han repetit i la definitiva).

La primera, al sac

A la represa el Reus ha fet el cinquè a través de Gelmà, aprofitant una superioritat per una blava. A tretze minuts pel final, Compagno ha sentenciat el partit amb el sisè (2-6). Ja amb els de Jordi Garcia amb la victòria sota el braç, Guiliani i Nadini han fet els últims dos gols del partit.

El Reus s'ha emportat el primer triomf a la segona fase de la Lliga Europea. Sense temps per descansar, d'aquí a unes hores s'enfronta al Barcelos portuguès (16 h).