Back to top

Denuncien la 'repressió' patida a Barraques

Proposen que no es xiuli les autoritats durant la tornada de Completes, sinó que qui se solidaritzi amb ells s'hi giri d'esquena i alci els braços aquest vespre.
Un bon nombre de persones es van concentrar a les Peixateries Velles

Les Barraques de Reus encara porten cua. Entre 50 i 100 persones van denunciar, ahir a la tarda, el model de seguretat que s'hi va dur a terme. Totes a títol individual van donar suport a un manifest que es mostrava contrari al que han qualificat 'd'estat policial'. La Plataforma creada per aquest cas, 'Tinguem la Festa en Pau', demana responsabilitats polítiques a l'Ajuntament de Reus per la contractació de l'empresa de seguretat.

Es pregunten si és la mateixa empresa o amb el mateix protocol que en altres esdeveniments de Reus com el Trapezi, la Reus Viu el Vi o el nou Festival de les Arts. Per protestar contra el que consideren 'repressió', proposen que no es xiuli les autoritats a la tornada de Completes, aquest vespre. En lloc d'això, volen que qui se solidaritzi amb la seva situació s'hi giri d'esquena i aixequi els braços.

Notícies relacionades